• Dolar Alış 32.5599TL
  • Dolar Satış 32.4299TL
  • Euro Alış 34.9406TL
  • Euro Satış 34.8011TL

Prenses Diana’nın Yeğeni Görkemli Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

Prenses Diana’nın 30 yaşındaki yeğeni Lady Kitty Spencer, geçtiğimiz sene nişanlandığı kendisinden 32 yaş büyük olan milyarder Michael Lewis ile dünya evine girdi. Spencer’in babası başta olmak üzere Prens Harry, Prens William ve Kraliyet Ailesi’nden birçok üye çiftin düğününe katılmadı.

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin talihsiz gelini olarak tanımlanan Diana Spencer’ın erkek kardeşi Charles Spencer’ın büyük kızı Lady Kitty Spencer, 62 yaşındaki moda milyoneri Michael Lewis ile İtalya’da evlendi. 16’nci yüzyıldan kalma tarihi binada düğün yapan Spencer, marka elçisi olduğu Dolce Gabbana imzalı tasarım bİr gelinlik giydi.

Babası ve kuzenleri düğüne katılmadı

Jet sosyete ve gösteri dünyasından birçok kişinin akın ettiği düğüne Lady Kitty Spencer’in babası Kont Charles Spencer yoktu. Törende eksik olanlar arasında gelin Kitty’nin halası Prenses Diana’nın çocukları, yani kuzenleri Prens Harry ile Prens William da yer almadı. Gelini, erkek ve kız kardeşleri mutlu gününde yalnız bırakmadı.

ALISON BOSHOFF: The FIVE dazzling dresses Lady Kitty Spencer wore at her  wedding revealed | Daily Mail Online

5 farklı kıyafet giydi

Modellik yapan Lady Kitty Spencer, gelinliği de dahil ünlü bir moda markasının imzasını taşıyan beş farklı kıyafet giydi. Güzel gelinin giydiği tüm kıyafetler de aynı markaya ait ve birbirinden gösterişli kıyafetler oldu.

Princess Diana's Niece Kitty Spencer Wore 5 Wedding Dresses

En son gelişmeleri takip etmek için Instagram kanalımız: amerikadabugun 

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN