• Dolar Alış 32.5599TL
  • Dolar Satış 32.4299TL
  • Euro Alış 34.9406TL
  • Euro Satış 34.8011TL

Delaware’de 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlalamaları Delaware’de erkenden yapıldı. ABD Türkiye Büyükelçisi Hasan Murat Mercan ve eşi İnci Mercan’ın ev sahipliğinde düzenlenen kutlamaya üst düzey katılım vardı.

ABD Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan ve eşi İnci Mercan, TBMM’nin kuruluşunun  102’inci yılı ile 23 Nisan Çocuk Bayramını  Delaware’de Türk-Amerikan toplumu ile birlikte kutladı.

Delaware’deki Türk Amerikan toplumunun da katılımıyla düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına, Türkiye Washington Büyükelçimiz Sn. Murat Mercan eşi İnci Mercan, Delaware Vali Yardımcısı Betany A. Hall-Long ve Eyalet Meclisi Üyesi Madinah Wilson Anton ile Delaware’deki vatandaşlarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında bir araya gelip çocuklarımızın bayramını kutladılar!

Delaware sakinlerinden Mehmet Şener, bunun bir ilk olduğunu, kutlamaya katılımın çok yüksek olduğunu ve daha önce böyle bir etkinliğin olmadığını belirtti.

Anavatandan uzak Delaware Türk sakinleri Delaware’de ilk defa böyle coşkulu bir kutlama yaşadı.

Eşi İnci Mercan ile birlikte kutlamalara ev sahipliği yapan Büyükelçi Hasan Murat Mercan Delaware Vali Yardımcısı Betany Hall-Long ve Eyalet Meclisi Üyesi Madinah Wilson Anton’a da çocukların bayramını onlar birlikte kutladıkları için teşekkür etti

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN