• Dolar Alış 32.6170TL
  • Dolar Satış 32.4868TL
  • Euro Alış 34.7398TL
  • Euro Satış 34.6012TL

Melania Trump’ın Eski Arkadaşının Çıkarağı Kitabın İçeriği Amerika’nın Gündemine Oturdu

3 Kasım başkanlık seçimleri öncesi Beyaz Saray’ın başı, haklarında çıkan kitaplarla dertte. ABD Başkanı Donald Trump’ın yeğeni Mary Trump’ın yazdığı kitabın ardından Melania Trump’ın eski arkadaşı ve danışmanı Stephanie Winston Wolkoff’un yazdığı Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady (Melania ve Ben: First Lady ile Arkadaşlığımın Yükselişi ve Düşüşü) isimli kitap da gündeme oturdu.

Daily Mail’de yer alan habere göre Melania Trump’ın konuşmalarını gizlice kaydeden Wolkoff kitapta, First Lady’nin Donald Trump ve onun kızı Ivanka Trump dahil yetişkin çocukları hakkında aşağılayıcı sözler sarf ettiğini öne sürüyor.

New York Magazine ve Huffington Post için çalışan gazeteci Yashar Ali, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Wolkoff’un gizlice kaydettiği hakaretlerin ne olduğunu, 1 Eylül’de piyasaya çıkacak “Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady” adlı kitabında yazdığını belirtti.

Ivanka ile olan gerilimli ilişkileri öne çıkıyor

Bu kayıtların Melania Trump’ın haberi olmadan gizlice alındığı belirtilirken, First Lady’nin ağzından çıkan en sert sözlerin, gerilimli bir ilişki yürüttüğü söylenen üvey kızı Ivanka hakkında olduğu öne sürülüyor.

Kitabın internette yer alan tanıtım açıklamasında “Melania, Access Hollywood kaydına ve eşinin Stormy Daniels’la ilişkine nasıl tepki verdi? Ivanka ile anlaşıyor mu? Sırtında ‘Gerçekten umurumda değil, ya senin?’ yazan ceketi neden giydi? First Lady olduğu için mutlu mu? 107 milyon dolarlık göreve başlama fonuna gerçekten ne oldu?” soruları sıralanıyor.

AmerikadaBugun.com
Asil Burak Yürük

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN