• Dolar Alış 32.4159TL
  • Dolar Satış 32.2865TL
  • Euro Alış 34.7374TL
  • Euro Satış 34.5988TL

2015 Yeni Zelanda Dünya Güzeli Anna-Lisa Christiane’nin Türk Sevgilisi

Beverly Hills’de yaptığı eylem ile gündeme gelen Barış Bilir 2015 Yeni Zelanda Dünya Güzeli Anna-Lisa Christiane ile birliktelik yaşıyor.

Geçtiğimiz hafta Türk Lirası’nın Dolar karşısında değer kaybetmesini Los Angeles’ın Beverly Hills şehrinde protesto eden Barış Bilir, 2015 Yeni Zelanda Dünya Güzeli Seçilen Anna-Lisa Christiane ile birlikte.

Sosyal medya hesabını son derece aktif bir şekilde kullanan Anna-Lisa Christiane’nin yaptığı son paylaşımındaki etiketi dikkat çekti.

Kırmızı güllerini paylaştığı fotoğrafa yorum olarak “Sabah kahvemi içerken gidip bana çiçek getirmen gerçekten günümü güzelleştirdi ve neredeyse beni ağlatıyordu. Çok teşekkür ederim. Kalbim.” yazan ve Barış Bilir’i etiketleyen Anna-Lisa, Barış Bilir ile yaşadığı ilişkiyi hayranlarıyla paylaşmış oldu.

Çiftin ilişki durumu hayranları tarafından yakın takibe alınmışken, Yeni Zelanda güzeli Barış Bilir’in Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarına da “Çiçekler için çok teşekkürler!” yorumunda gecikmedi.

Anna-Lisa Christiane kimdir?

Anna-Lisa Christiane, 18 Kasım 1994 Wellington, Yeni Zelanda doğumlu, Yeni Zelanda Güzellik Yarışması Unvan Sahibi, Model ve Sosyal Medya Influencer’ı. Christiane, 2015 yılında Miss Earth New Zealand ünvanını kazanmasıyla tanınır.

En son gelişmeleri takip etmek için Instagram kanalımız: amerikadabugun

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN