• Dolar Alış 32.5599TL
  • Dolar Satış 32.4299TL
  • Euro Alış 34.9406TL
  • Euro Satış 34.8011TL

Walmart Drone Teslimatında 4 Milyon Haneyi Hedefliyor

Bir drone yakında en sevdiğiniz Walmart ürünlerini kapınıza kadar getirebilir. Walmart’ın drone teslimat hizmeti Arizona, Arkansas, Florida, Texas, Utah ve Virginia’da kullanılabilecek.

Perakendeci, Arizona, Arkansas, Florida, Teksas, Utah ve Virginia’da 4 milyon ABD hanesine ulaşma potansiyeli ile bu yılın sonuna kadar DroneUp dağıtım ağını 34 bölgeye genişleteceğini duyurdu. Walmart, genişlemenin bir yılda drone ile 1 milyondan fazla paket teslim etmelerine izin verebileceğini söyledi.

Walmart müşterileri sabah 8 ile akşam 8 saatleri arasında Tylenol, çocuk bezleri ve sosisli çörekler dahil on binlerce uygun ürün arasından hava yoluyla 30 dakika gibi kısa bir sürede teslimat için seçim yapabilir.

Müşteriler, her drone siparişinde 10 pound değerinde ürün alabilir ve 3,99 $ teslimat ücreti alınır.

Walmart ABD’nin inovasyon ve otomasyondan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı David Guggina bir blog yazısında, müşterilerin ihtiyaç duydukları ürünleri ihtiyaç duydukları anda almalarına yardımcı olmak için teslimat operasyonlarımızı genişletmeye devam ediyoruz ve bu heyecan verici bir yolculuk oldu” dedi.

“Müşterilerin ürünlerini iki saat gibi kısa bir sürede kapılarına teslim edebilecekleri Ekspres teslimattan, bu siparişleri doğrudan buzdolaplarına yerleştirebilecekleri InHome’a ​​kadar, müşterilerimize zaman ve para kazanmalarına yardımcı olan birden fazla seçenek sunmaktan gurur duyuyoruz.”

Katılımcı Walmart mağazaları, Federal Havacılık İdaresi yönergeleri dahilinde çalışırken drone teslimatlarını yönetecek sertifikalı pilotlardan oluşan bir ekip de dahil olmak üzere bir DroneUp teslimat merkezine ev sahipliği yapacak.

Müşteriler DroneUp’ın web sitesi aracılığıyla bir drone teslimat siparişi verdikten sonra, ürünler mağazada karşılanacak, paketlenecek, drone’a yüklenecek ve paketi nazikçe indiren bir kablo kullanılarak bahçelerine bırakılacaktır.

Walmart paketlerine ek olarak DroneUp, sigorta, acil müdahale ve gayrimenkul gibi alanlarda yerel işletmelere ve belediyelere hizmet sunacak. DroneUp projesi, teslimatların maliyetini dengelemenin yanı sıra drone endüstrisinin operasyonlarını iyileştirmesine yardımcı olmak için uçuş verilerini toplamaya yardımcı olacak.

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN