• Dolar Alış 32.5599TL
  • Dolar Satış 32.4299TL
  • Euro Alış 34.9406TL
  • Euro Satış 34.8011TL

Wisconsin’in Yıldız Kros Aleti Sarah Shulze 21 Yaşında Öldü

Wisconsin’ın yıldız sporcusu ve öğrencisi Sarah bilinmeyen sebeblerden intihar etti. Ailesi Facebook üzerinden kızlarının vefat haberini paylaştı.

Sarah, California, Oak Park’ta Ulusal Yardım Birliği’nin bir üyesi olarak hizmet etti ve dört yıl boyunca Oak Park Lisesi’ndeki İlişkili Öğrenci Birimi’nin özel bir üyesiydi. 2019’da kıdemli sınıf sekreteriydi ve mezuniyet balosunun planlanmasına yardımcı oldu.

Wisconsin Üniversitesi’ndeki zamanında, Wisconsin eyalet Yasama Meclisi’nde staj yaptı ve 2020 başkanlık seçimleri için anket görevlisi olarak gönüllü oldu.

Shulze’nin maceraya açlığı onu Avrupa, Afrika ve Alaska gezilerine götürdü.

O yıldız bir atletti. Shulze’nin Oak Park High’da bulunduğu zamanda okulu ülkedeki en güçlü kıdemli sezonunu yaşadı, bir Coastal Canyon League şampiyonluğu, bir CIF-Southern Section Division 3 şampiyonluğu ve CIF-State Division III finallerinde ikinciliği içeriyordu.

Sezon sonunda Shulze, 2018 Yılının Yıldız Koşucusu seçildi. O da Wisconsin Üniversitesi’ne burs kazandı.

Şimdi o parlak ışık söndü, en azından bu hayatta. Ailesi, 21 yaşındaki Shulze’nin 13 Nisan’da Wisconsin’de öldüğünü açıkladı. Bir web sitesinde kızlarının “kendi canına kıydığını” açıkladılar.

Ailenin umudu, kızlarının intiharının başkalarını akıl sağlığının kırılganlığına karşı farkındalık uyandırmasına yardımcı olması yönünde.

Atletik direktör Tim Chevalier, Sarah’ın vefatını kabullenmek zor olsa da, hikayelerinin anlatılmaya devam edeceğini ve başkaları üzerindeki olumlu etkisinin hatırlanacağını umuyorum” dedi.

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN