• Dolar Alış 32.4457TL
  • Dolar Satış 32.3162TL
  • Euro Alış 34.7632TL
  • Euro Satış 34.6244TL

Will Smith Ödül Alacakken Chris Rock’ı Tokatladı

Dün gece Los Angeles’ta gerçekleşen Oscar ödül töreni esnasında skandal bir görüntü gerçekleşti.Oscar kazanan Will Smith, eşi üzerinden espri yapan Chris Rock’ı tokatladı.

Pandemi kısıtlamalarından sonra Oscar töreni tekrar düzenlendi, Covid-19 süresince kısıtlı konuk sayısı ile gerçekleştirilmişti.

Dün gece Will Smith ile Chris Rock arasında yaşanan olay ilk önce konuklar ve seyirciler tarafından şaka olarak algılandı.

King Richard isimli filmdeki rolüyle “en iyi erkek oyuncu” ödülünün sahibi olan Will Smith, tören sırasında sunuculuk yapan Chris Rock’ı sahnede herkesin gözü önünde tokatladı. İzleyicileri ne olduğu konusunda şaşkına çeviren an, Smith’in en iyi erkek oyuncu dalında Oscar kazanmasından hemen önce gerçekleşti. Hastalıktan muzdarip olan ve saçlarını kazıtmış olan Smith’in eşinin şakadan ötürü üzgün olduğu görüntülendi.

Jada Pinkett Smith, Aralık ayında Billboard dergisine bir Alopesi (Saçkıran) hastalığıyla mücadele ettiğini söylemişti.

Smith, Chris Rock haricinde, Akademinden ve aday arkadaşlarından da özür diledi. “Sanat hayatı taklit eder. Aşk insana çılgınca şeyler yaptırıyor” dedi. 

Will Smith oturduktan sonra Rock’a hakaret etmeye devam ederken yayından ünlü oyuncunun sesini kısıldı.

Oscar Ödül Töreni’nin ardından Los Angeles Polis Müdürlüğü bir açıklama yaptı. Açıklamada Rock’ın Smith hakkında suçlamada bulunmadığı ve Smith hakkında soruşturma başlatılmayacağı belirtildi.

Oscar töreni sonrasında Vanity Fair’in partisine katılan Smith çifti oldukça neşeli görüldü.

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN