• Dolar Alış 32.4159TL
  • Dolar Satış 32.2865TL
  • Euro Alış 34.7374TL
  • Euro Satış 34.5988TL

TikTok Fenomeni Toka ile Ev Sahibi Olmayı Başardı

ABD’de yaşayan TikTok fenomeni Demi Skipper, saç tokası karşılığında ev sahibi oldu. Genç kadının bu yaptığına çoğu kişi inanamadı. Ancak kadın, evinin fotoğraflarını paylaşarak bu durumun nasıl gerçekleştiğini anlattı.

Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet eden Demi Skipper isimli kadının toka karşılığında ev sahibi olması şaşırttı. Herkes, genç kadının bu nasıl başardığını merak etmeye başladı. İşte Skipper’in merak edilen takas yolculuğunun detayları.

2020 yılında başlamıştı

TikTok fenomeni, 2020 yılının mayıs ayında Trade Me Project isimli bir proje başlattı ve küçük bir saç tokası ile başlayan bir takas serüvenine girdi. Skipper’ın bu projede amacı; yaptığı takasları gittikçe büyüterek kendisine bir ev almaktı. ABD’li fenomen geçtiğimiz günlerde bu hedefine ulaştı ve bir ev sahibi olmayı başardı.

Ticari Zekânın Böylesi: Bir TikTok Fenomeninin Tokayla Başladığı Takas  Serüveni Ev ile Son Buldu | ReisHe.com

Skipper, Mayıs 2020’de başladığı takas yolculuğunda, ilk olarak bir ‘saç tokasını’ bir çift küpe ile takas etti. İlk birkaç takasını San Francisco şehrinde gerçekleştiren 30 yaşındaki kadın, daha sonra eBay, Facebook ve Craiglist gibi siteler aracılığıyla takaslarına devam etti ve en sonunda bir elektrikli süpürge sahibi oldu.

En son gelişmeleri takip etmek için Instagram kanalımız: amerikadabugun

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN