• Dolar Alış 32.5599TL
  • Dolar Satış 32.4299TL
  • Euro Alış 34.9406TL
  • Euro Satış 34.8011TL

AVM’den Tecavüze Uğrayan Kızın Annesine Çirkin Teklif

ABD’nin Güney Yorkshire bölgesindeki bir alışveriş merkezinde doğum günü partisine katılan genç kızın başına gelenler büyük yankı uyandırdı. Alışveriş merkezinin bowling salonunda arkadaşlarıyla oyun oynayan 16 yaşındaki kız, önce 2 kişinin tacizine uğradı.

Tuvalette tecavüze uğradı

2 kişi daha sonra bowling salonundan ayrılan ve tuvalete giden genç kıza tecavüz etmeye başladı. Bu sırada 3. bir kişi de tecavüzü filme aldı. Tuvalete gelen diğer kızların olayı görüp çığlık atmasının ardından 2 kişi kaçarken, olayı filme alan genç güvenlik tarafından yakalandı.

AVM’ye çağrılan polisler tarafından gözaltına alınan genç, sorgusunda arkadaşlarının adreslerini vermek zorunda kaldı. Güney Yorkshire polisi, aldığı istihbarat üzerine 2 gencin evine giderek, şahısları gözaltına aldı.

AVM’den kızın annesine çirkin teklif

Olayın duyulmasının ardından AVM yöneticilerinden kızın annesine de çirkin bir teklif gitti. AVM yöneticileri, markalarının zedelenmesini önlemek amacıyla kızın ailesini davadan vazgeçirmek istedi. Yöneticilerin, “Dava açmayın, size ömür boyu alışveriş çeki verelim” teklifini duyan anne, bunu reddederken haklarındaki soruşturma devam eden 3 genç, AVM’ye girmekten ömür boyu men edildi.

En son gelişmeleri takip etmek için Instagram kanalımız: amerikadabugun 

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN