• Dolar Alış 7.3634TL
  • Dolar Satış 7.3340TL
  • Euro Alış 8.8972TL
  • Euro Satış 8.8617TL

Nobel ödüllü Kazuo Ishiguro Yeni Kitabı Hakkında Konuşacak

  • Kategori: İmza Günü - Söyleşi
  • Zamanı: 1 gün önce bitti
  • Tarihler: 02 Mart 2021 00:00 - 02 Mart 2021
  • Ücret (Tam): 67.75

Nobel ödüllü Kazuo Ishiguro ilk küresel sohbet etkinliğinde merakla beklenen yeni romanı Klara ve Güneş hakkında konuşacak.

Etkinlik Hakkında

Komite, Ishiguro’ya 2017’de Nobel Edebiyat Ödülü’nü verirken, onu “dünyayla hayali bağlantı duygumuzun altındaki uçurumu açığa çıkaran” ve “büyük bir duygusal güç” tarafından yönlendirilen romanları için övdü. Booker ödüllü The Remains of the Day’den distopik benzetmeye kadar Never Let Me Go’nun romanları insan deneyimi hakkında derin fikirleri keşfediyor.

Klara ve Güneş, bir insan müşterinin arkadaşlık için onu seçeceği günü bekleyen bir ‘Yapay Dost’un hikayesidir. Koşullarının sonsuza dek değişebileceği ortaya çıktığında, Klara, insanların vaatlerine çok fazla yatırım yapmaması konusunda uyarılır.

İnsanlık, umut ve insan kalbi hakkında parlak bir anlatı olan Klara ve Güneş, Nobel ödülünden bu yana Ishiguro’nun ilk romanıdır. Yazar ve eleştirmen Alex Clark ile canlı yayınlanan bir tartışma ve sorularınızı en sevilen yazarlarımızdan birine sormak için nadir bir fırsat için ona katılın.

Romanın imzalı bir kopyası dahil sınırlı sayıda biletimiz var, fiyatı 26 sterlin. Biletlerle satın alınan diğer tüm kitaplar kitap plakası imzalı basımlar olacaktır – lütfen biletinizin açıklamasını kontrol edin. Kitaplar 3 Mart’ta Waterstones ile gönderilecek.

Kazuo Ishiguro, Faber tarafından yayınlandı. Faber Üyeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitelerini ziyaret edin.

Süre: 75 dakika

Bu etkinlik kaydedilmeyecek ve canlı olarak yayınlandığı zamandan sonra izlenemeyecek.

Birleşik Krallık’ta yaşıyorsanız, kasada Klara ve Sun imzalı bir kopyasıyla bir bilet satın alabilirsiniz.

Bu etkinlik, bir üçüncü taraf canlı yayın platformu BlueJeans’da barındırılacaktır, lütfen etkinliğe bir bilet satın almadan önce gizlilik politikalarına bakın. Kaydolduktan sonra, etkinliğe erişim için lütfen onay e-postanıza bakın.

Bu etkinlikte altyazı bulunmasını istiyorsanız, satın alma işleminizi yaparken rezervasyon formunuzda bizi bilgilendirin.

* Kitaplar 3 Mart 2021’de gönderilecektir. Ancak, mevcut koşullarda bazı kitapların gecikebileceğini lütfen unutmayın. Kopyanızı size ulaştırmada herhangi bir gecikme yaşarsak, size e-posta yoluyla haber vereceğiz.

Bu etkinlik dünya çapında yayınlanıyor.

19:00 GMT | 20:00 CET | 11:00 PST | 14:00 EST

Bileti buradan alabilirsiniz

Bölgedeki Diğer Etkinlikler

Bölgede Başka Etkinlik Bulunamadı.

SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN